Nejnovější recenze ze sekce Recumbenty
- Nebolí zadek.
Nebolí zadek.
Perfektní ve své cenové oblasti
- jednoduché ovládání
- při posilování břišních svalů konstrukce nemá měkký doraz pro sedačku a naráží tak kov na kov
cenově dostupný posilovací stroj
- zabere malý prostor,skladný
- menší nedostatky-kývání držáku ,,šlapadla",
všestranost,jednoduchost,
celkem jsem spokojená
lehce se používá,jednoduchá manipulace
mohu ho doporučit
- Vhodný při rehabilitaci při potížích se zády,
- dostačují rozsah a možnosti vlastní úpravy zátěže. Dobře vypadá.Jednoduchá montáž.
- Méně vhodný tvar madel s měřičem tepové frekvence.
Tento produkt jsem si vybral z důvodu posilování při potížích ze zády, umožňuje vybrat si takový posez ,který co nejméně zatěžuje páteř. Má slušné programové vybavení umožňující přesné dávkování zátěže. To jsou nejdůležitější věci,které
potřebuji. Drobné nedostatky jako je tvar madel s měřičem tepové frekvence,kde je držení v pro mě dost nepřirozené poloze, lze odtranit použitím hrudního pásu. Daní za konstrukci umožňující posun sedadla je vůle
mechanizmu a s ní související vrzání při intenzivnějším pohybu. Tento stroj používám něco přes týden a jsem spokojen, odpovídá své cenové kategorii.
- tichy
- zaberie malo miesta
- necitatelny displaj pri cviceni, mal by byť inak natočený, mozno podsvieteny
Na moje domace cvicenie plne vyhovuje
- Vcelku lehká montáž. Lehce ovladatelný,pohodlný.
- Vyšší cena.
Vhodný pro méně pohyblivé, starší lidi k rehabilitaci.
Zařízení je vhodné pro rehabilitaci, kde není možné náhle zatěžovat organizmus. Horní partie těla jsou volné, což umožňuje volnější dýchání. Hodí se přesně pro účel, pro který jsem jej zakoupil.
Jsem s produktem spokojen hlavně pro jeho snadnou skladnost díky promyšlené konstrukci, umožňující snadnou a rychlou přestavbu do opřepravní a "skladovací" polohy bez použití nástrojů. Trochu rizikové se mi jeví umístění, resp. choulostivost informačního displeje, vyžadující zvýšenou opatrnost.
inSPORTline Rapid RMB
Přidáno: 28. srpna 2015
(naposledy upraveno 28. srpna 2015)
Zakoupeno v inSPORTline.cz
- Na domácí procvičení kolen a kyčlí výborný. Dá se posouvat sedatko pro osoby po operací kolene. Hezky vypadá.
Vřele doporucuji.
- Levný a poměrně solidní
- Méně funkcí
Za danou cenu velmi dobrý
- snadné sestavení přístroje, překvapivě široká škála regulace zátěže při šlapání
- jediná nevýhoda je že sedačka nemá výškovou nastavitelnost jako klasický rotoped, takže úhel nohou při používání nelze změnit jinak než přiblížením či oddálením sedačky což ne vždy stačí
přístroj byl zakoupen otci k jeho 75. narozeninám, je po operaci srdce (vícenásobný bay-pás) doktoři doporučily pro posílení krevního objehu a mírné zátěži nějaký přístroj, při tomto nákupu cena nehrála žádnou roli ale ani tak není z nejvyšších. přístroj díky posedu a opoře zad je určen spíše pro starší uživatele já sám vlastním cyklotrenažér a ten pro otce rozhodně vzhledem k posedu vhodný není ikdyž v podstatě nabízí stejný druh cvičení.
kvalita zpracování je přiměřená ceně takže sem tam se nějaká muška najde ale nejedná se o nic závažného.
jako spotřebitel nemám možnost koupit zboží v běžném obchodu
dost složitá je kopletace přístroje, vhodná by byla možnost objednat si i montáž
- Kvalitní a tichý chod
Nahary splnil očekávání
- Pro starší občany plně vyhovující.
- Nevím
Plně vyhovuje mým požadavkům požadavkum.
Je poměrně lehký a skladný do menších bytů
Kvalita výrobku se mi zdá velice dobrá za tuto cenu
Mohu plně doporučit dalším občanům.
skvělé
- Maximálně vyhovující cvičící náčiní i pro méně pohyblivé seniory
Jsem moc spokojená a doporučuji všem zakoupit, je to nejoblíbenější člen rodiny
Mám jej krátce
- splnění všech mých očekávání, skvělá obsluha
- žádné
Rozhodně doporučuji!
- nebolí záda ani ruce, tichý chod
Je mi 68 let a ortoped mi doporučil rotoped na posílení kolenních vazů a svalů nohou. Už po týdnu cítím účinek a jsem nadšená. Každý den šlapu 5 km 15 minut. SUPER :-)
Zobrazuji 141 - 160 ze 163 recenzí « Předchozí 1...5 6 7 [ 8 ] 9 Další »