Nejnovější recenze ze sekce Recumbenty
- Vhodné pro rehabilitační tréning
- Skvělý návod na sestavení
- Tichý, stabilní
- Plno programů, možnost sestavit si svou zátěž
- Poněkud nevychytané upevnění sedáku, při vyšší zátěži se "viklá"
- Operka zad
- Plynuly chod
- Prehledny displej
Porizovali jsme babicce na rehabilitaci po operaci. Dobre se na nem slape i sedi. Nepoti se zada. Prehledny navod, jednoduche ovladani. Ocenuji nastaveni sedacky, aby jste dosahli nohama na slapky. Doporucuji.
Koupeno pro seniorku s úbytkem svalové hmoty, doporučeno lékařem cvičení na rotopedu. Recumbent jsme zhotnotili po vyzkoušení na prodejně jako dobrý kompromis vzhledem k vyšší stabilitě. Složení jednoduché, vše bylo v pořádku, po týdnu užívání lze konstatovat spokojenost babičky - což je důležité. Vyzkoušel jsem to také, ale je to nevhodné pro osoby vyššího vzrůstu (190cm) s delšíma nohama.
- velká spokojenost
- Velmi pohodlný posed, jde jednoduše nastavit na mě i na drobnější manželku
- Přehledný počítač s dobře viditelným hodnotami a jednoduchým ovládáním
- Dobře udělaný česky návod
- Stabilní, bezpečný
- Perfektní je siťovaná opěrná zad, oproti starému modelu co jsme měli se tak nepotí zada
- Vyšší hmotnost stroje, ta je ale daná bytelnou konstrukcí a navíc má stroj kolečka, takže i tak není problém jej přesunout po místnosti
S koupi jsme spokojení, trenažér splnil očekávání. Je kvalitně udělaný, naprosto tichý a za rozumnou cenu.
Recumbent je perfektní splnilo mé očekávání mohu jen doporučit.I tento obchod
Reakce značky Hop-Sport
Děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení a projevenou důvěru.
Těšíme se na další spolupráci s Vámi.
Přejeme Vám krásný den!
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
Sezení mi vyhovuje při mé postavě,vydržím déle šlapat
Nebyl dodán návod v českém jazyce i přes telefonickou reklamaci. Český návod je povinen dodat prodejce podle platného zákona ČR.
kvalitní provedení , efektivní cvičení , vynikající pro kondici
Reakce značky Hop-Sport
pěkně Vám děkujeme za pozitivní hodnocení!
S přátelským pozdravem,
Tým obchodu Hop-Sport.
- Stroj je pohodlný, tichý chod.
- Propojení s aplikací Kinomap posouvá cvičení na jinou úroveň
- Pokud budete používat aplikaci Iconsole+ nebo Kinomap, tak je vhodné si vyzkoušet jestli váš mobil nebo tablet nebude mít problém s propojením, nejlépe v obchodě a vyhnete se tak případným komplikacím.
- přednastavené programy a je možné nastavit vlastní
- zatím nic, použito krátce
Produkt je kvalitní až na pár dílenských nesrovnalostí vzniklých už při výrobě v Číně.Po domácích úpravách pracuje bez problémů.
pěkné provedení
Tento recumbent má být do váhy 130 kg , při mojí váze 100 kg recumbent skřípe , zvuky jdou z pojezdu sedačky .
Při váze okolo 80kg je vše v pořádku .
- Tichý, pohodlný
- stabilní
- účinný při rehabilitaci koleních a kyčelních kloubů
- pohodlné sezení
- nastavitelná výška postavy
- nastavitelná poloha opěradla
- možnost připojení na zajímavé aplikace (jízda krajinou je lepší, než koukání do zdi)
- uvítala bych nastavitelnou výšku sedáku, ne jen vzdálenost po nakloněné rovině, protože musím mít sedačku kvůli snížené pohyblicosti kolen moc daleko a při tom by mi stačilo nastavit 2-3 cm výšky a mohla bych mít sedačku v pohodlné vzdálenosti, ale to je asi specifický problém, který ostatní mít nebudou
- horší uložení kabelů, které se dost obtížně protahovaly rámem (tuhé, zmuchlané uvnitř rámu a zamotané, takže při vytahování hrozilo poškození kabelů)
- nepromyšlené uložení šroubů tak, že se nedají utahovat běžným elektrickým nářadím, i když je v okolí dost místa a stačilo by o 1 cm posunout - zanadávali jsme si, ale nakonec se dalo :-)
- velká váha, i když nevím, jestli to není spíš výhoda vzhledem k stabilitě
- najvíc mě "dožralo", že byl ohnutý přední stojan s kolečky, nešel kvůli tomu nasadit šroub, takže jsme ho museli v dílně srovnat - ano, mohla jsem reklamovat, ale chtěla jsem tu věc používat a ne řešit měsíc reklamaci a jsme na to vybavení, ohnutí tak silného profilu se jistě nestalo jen "tuknutím" při přepravě :-( ten stroj stojí přes 20 tis., čekala bych, že se toto stane u Aliexpresu, ale ne u inSportline (nebo je to jen moje naivita?)
Trochu jsme se navztekali při montáži, ale při prvním nasednutí jsem věděla, že jsem si vybrala dobře. Doporučuji všem - na hubnutí, rehabilitaci kloubů, posilování svalů pro méně pohyblivé nebo lidi s nadváhou je to prostě to nejlepší, co si můžete koupit.
pohodlnejšie sedenie
- Pohodlný posez, šlapání.
- Nepodsvícený displej, nelze vypnout zvuk displeje.
- Na volnoběh jde dosti ztuha
- Tichý chod, možno jet dlouho do noci
- Mírné posílení středového spojení by nebylo na škodu
Zobrazuji 41 - 60 ze 163 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...9 Další »